Tilaustöistä

Helmikuun aikana myin alehinnalla vanhoja nurkkiin kertyneitä töitä ja nyt taas keskityn täysillä tekemään uutta. Muutama asiakastyökin toimitettu viimeaikoina ja lisää on työhuoneessa työstettävänä. Laittelen niistä töistä erikseen päivitystä, kun taulut ovat päätyneet lopulliselle saajalleen (hienoa, että ostetaan taidetta yllätyksenä).

Tilaustöiden hinnoista tulee kysymyksiä usein. Ohessa suuntaa antava hinnoittelu, joka toki elää työn vaativuuden perusteella. Pyrin myös kansankielistämään tässä hieman asiaa, jotta mielikuva työn koosta olisi suhteellisen oikea.

Paperikoon perusteella:

A4: 200 €
A3: 350 €
A2: 500 €
A1: 700 €
A0: 900 €

Töiden koot menevät oikeasti maalauspohjien mukaan, mutta tuosta saa vähän  mielikuvaa asiaan. Isommatkin työt toki onnistuvat ja niistä sovin erikseen. Lopullinen työn hinta määräytyy neuvottelujen perusteella. Usein asiakkaalla on olemassa olevaa materiaalia toivottuun työhön liittyen (esim. valokuvia) ja niiden mukaan on helppoa laskea työaikatarve ja siten lopullinen hinta työlle.

Tilaustöiden suhteen on hyvä aloittaa keskustelu olemalla yhteydessä sähköpostitse: rasmusrepoart@gmail.com.

Tilaustöiden aihe voi olla mitä tahansa, toki joskus saatan ehdottaa jotain toista taiteilijaa tekemään työn. Viimeaikoina työhuoneessa on pyörinyt tilaustyöt liittyen perinteiseen suomalaiseen maisemaan ja hieman abstraktimpi työ valokuvan perusteella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s