Niskavammoja – taidenäyttelystä

Pidimme puolison kanssa yhteisnäyttelyn Galleria Dix:ssä kesäkuussa 2019. Näyttely oli menestys ja myyntiä kertyi siten, että näyttelyn järjestäminen maksoi itsensä. Käsittääkseni se on harvinaisen hyvä lopputulos ensinäyttelylle taidegalleriassa.

Halusimme pitää näyttelymme Galleria Dix:ssä useastakin syystä. Galleristi Tuule on todella mukava ja suorapuheinen henkilö. Lisäksi avaijaiset ja lopetusbileet järjestettiin laadukkaasti (tarjoillen viinit aidoista viinilaseista, eikä kertakäyttöpikareista).

Yksi iso syy oli toki se, että Gallerian tilat sopivat meille erinomaisesti. Jarkon puoli näyttelystä oli studiotila gallerian takana. Se sopi temaattisesti kokonaisuuteen ja saimme omat työmme eriteltyä omiksi kokonaisuuksiksi, jotka silti muodostivat yhden näyttelykokonaisuuden.

Näyttelystä kirjoitti myös Helsingin Sanomat, kävimme Valopäät podcastin haastattelussa ja useat taidealan ihmiset mainitisvat näyttelyn omissa suosituksissaan.

Joten en nyt tähän uudestaan kerro näyttelyn taustatarinaa. Se oli rankkaa tekemistä lähes 12 kuukauden ajan ja lopulta kaikki meni uusiksi alle kuusi kuukautta näyttelyn avajaisista.

Kiitokset kaikille näyttelyn tuottamisessa auttaneille, näyttelyssä käyneille ja etänä mukana eläneille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s