Tyylistäni

Maalaan useilla eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Jatkuvasti kehitän itseäni ja kokeilen myös erilaisia hightech-ratkaisuja (kuten sähköjohtavat materiaalit).

Taustalla silti vahva näkemys siitä,  miltä maailma itselleni näyttää – siitä myös maalaan. Usein saan kuulla, että  maalaukseni ovat synkkiä, mutta tällöin on katsoja helposti nähnyt vain pinnan teoksesta. Toki jokainen saa nähdä teoksissani juuri sitä, mitä haluaa.

Tilaustyöt toteutan tietenkin aina asiakaslähtöisesti, mutta omaehtoisesti tekemäni maalaukset voivat olla hyvinkin erilaisia toisiinsa nähden. Tarkkaavainen katsoja voi silti niissä havaita toistuvia teemoja.

3 kommenttia artikkeliin ”Tyylistäni

 1. Mua kiinnostaa tietää, minkälaisia ovat sähköjohtavat materiaalit ja millaista niillä on työskennellä? Sun taide on mun mielestä parhautta — synkkää, inhorealistista ja jollain tavalla nihilististä! Herättää todella paljon tunteita ja saa selkäpiin karmimaan.

  Liked by 1 henkilö

  1. Tervehdys, pahoittelut hitaasta vastaamisesta, oli tieto kommentistasi mennyt väärään sähköpostiin, mutta nyt nämä rullaa oikein.

   Sähköjohtavat materiaalit, joita käytän, on patentoituja seoksia, joita hyödynnetään painoteknisesti teollisuudessa. Olen ainoa, joka näitä materiaaleja käyttää taidemaalaukseen, erikseen kyseisiä materiaaleja ei ole tilattavissa tämän tyyppiseen käyttöön, ainakaan vielä.

   Materiaali on siis nestemäistä tietyntyyppistä hiilijaosta käyttävää polymeeriä, joka sidotaan sidosaineella – nesteiden yhdistämisen jälkeen jää aikaa maalata seoksella jonkin aikaa, kunnes ne lukittuvat lopullisesti. Maalaaminen onnistuu ihan normi välineillä, mutta lopputulos vaatii totuttelua ensin – kuivuminen tuottaa tietyin tavoin tehtynä halutun lopputuloksen.

   Valitettavasti en saa tarkemmin määritellä materiaalin ominaisuuksia, ainakaan vielä. Kyseessä kuitenkin elintarvikekäyttöön hyväksytty aine, joten tauluni eivät siitä ainakaan mitään riskitekijöitä saa…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s